Wetterwille
Wonen aan het water

Wonen aan water

Wilt u wonen aan het water? En opzoek naar rust en ruimte? Dan bent u in het kleinschalige uitbreidingsproject Wetterwille tussen Echtenerbrug en Delfstrahuizen aan het juiste adres. Wetterwille heeft een gevarieerd aanbod aan kavels. Aan de noordrand langs de ontsluitingsweg liggen vier prachtige kavels die een fantatisch hebben over de landerijen en naar het Tsjûkemar. Aan de zuidzijde van het woongebied liggen 11 aan bevaarbaar water gelegen kavels met zuidbezonning. In het middengebied is dan nog ruimte voor vrij te bebouwen kavels en projectmatige bebouwing. Wetterwille staat garant voor een woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur.

 

Tussen de dorpen ligt één van de meest bevaren wateren in Friesland, Pier Christiaansleat. Door de watersport is het in de zomer zeer levendig in de omgeving. In Delfstrahuizen komen de watersportgebieden van de kop van Overijssel en de Friese Meren bij elkaar. In de dorpen zijn voldoende voorzieningen aanwezig. En anders liggen Joure, Heerenveen en Lemmer op zeer korte afstand.

 

Op de vrije sector kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren, uniek in Friesland! Bekijk hier het acuele aanbod van kavels.