Kavels

Kavels A1 – A4: Ten noorden van de ontsluitingsweg vanaf Delfstrahuizen liggen vier kavels met verschillende kavelmaten, die een fraai uitzicht bieden over de landerijen en het Tsjûkemar.

 

Kavels B 1 – B2: Liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Het zijn een tweetal kavels t.b.v. vrijstaande woningen.

 

Kavels B3-B4-B5: betreffen clusters in het middengebied ook bereikbaar vanuit Delfstrahuizen, hier kunnen vrijstaande woningen, twee-onder-één kap woningen en rijwoningen gebouwd worden. Deze zullen projectmatig gebouwd worden. Ontwikkeling moet nog opgestart worden. Nadere info volgt t.z.t. Bij punt 4 Ligplaatsen van deze brochure, wordt aangegeven dat een achttal ligplaatsen eerst aan de kopers van dit ‘droge gebied’ worden aangeboden!

 

Kavels D1-D2-D3: Deze kavels liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Deze 3 kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.

 

Kavels C1 – C11: wederom zijn deze kavels vanaf de ontsluitingsweg bereikbaar, maar ook direct gelegen aan het water (zie ook punt 3.7) met een eigen ligplaats. Dit vaarwater vanaf de kavels komt uit in het open vaarwater de Pier Christaanssleat. Vanuit de Pier Christiaanssleat is het Tsjûkemar op korte afstand en is ook het IJsselmeer en de andere Friese meren en de Kop van Overijssel te bereiken.

 

De koopsom van de kavels wordt vrij-op-naam aangeboden inclusief BTW.

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.