Bouwkavels Wetterwille
Genieten van ruimte en rust

Alle bouwkavels in Wetterwille verkocht!

In totaal worden in nieuwbouwplan Wetterwille 45 bouwkavels te koop aangeboden, waarvan 11 kavels met een eigen ligplaats. Vier separate en bijzondere bouwkavels zijn landelijk gelegen, met een schitterend uitzicht over de landerijen én het Tsjûkemar, waar ook het strand ligt met parkeerplaats voor bezoekers. Alhoewel deze kavels niet direct aan het water gelegen zijn, woont u toch zeer nabij één van de mooie Friese Meren, die vele mogelijkheden biedt voor allerlei vormen van watersport en bent u bovendien verzekerd van rust en privacy.

 

Het nieuwbouwplan Wetterwille ligt ten westen tegen het bestaande dorp Delfstrahuizen aan en is bestemd voor permanente bewoning voor 45 nieuwbouwwoningen, in een mix van vrije kavels en projectbouw.

 

Een deel van deze kavels komt aan open vaarwater met een eigen ligplaats. Aan de noordzijde komen een viertal bijzondere kavels met vrij te bebouwen kavels. Deze vier kavels bieden vrij uitzicht op de weilanden, het strand en het Tsjûkemar. De projectbouw zal worden gerealiseerd in het middengebied. Voor de kopers van bouwkavels zonder eigen ligplaats is de mogelijkheid een ligplaats te kopen.

 

Kavels A1 – A4: Ten noorden van de ontsluitingsweg vanaf Delfstrahuizen liggen vier kavels met verschillende kavelmaten, die een fraai uitzicht bieden over de landerijen en het Tsjûkemar.

 

Kavels B 1 – B2: Liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Het zijn een tweetal kavels t.b.v. vrijstaande woningen.

 

Kavels B3-B4-B5: betreffen clusters in het middengebied ook bereikbaar vanuit Delfstrahuizen, hier kunnen vrijstaande woningen, twee-onder-één kap woningen en rijwoningen gebouwd worden. Deze zullen projectmatig gebouwd worden. Ontwikkeling moet nog opgestart worden. Nadere info volgt t.z.t. Bij punt 4 Ligplaatsen van deze brochure, wordt aangegeven dat een achttal ligplaatsen eerst aan de kopers van dit ‘droge gebied’ worden aangeboden!

 

Kavels D1-D2-D3: Deze kavels liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Deze 3 kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.

 

Kavels C1 – C11: wederom zijn deze kavels vanaf de ontsluitingsweg bereikbaar, maar ook direct gelegen aan het water (zie ook punt 3.7) met een eigen ligplaats. Dit vaarwater vanaf de kavels komt uit in het open vaarwater de Pier Christaanssleat. Vanuit de Pier Christiaanssleat is het Tsjûkemar op korte afstand en is ook het IJsselmeer en de andere Friese meren en de Kop van Overijssel te bereiken.

 

De koopsom van de kavels wordt vrij-op-naam aangeboden inclusief BTW.

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.