Nieuwbouwplan Wetterwille

Nieuwbouwplan Wetterwille maakt deel uit van het project Delfstrahuizen-West, dat uit drie onderdelen bestaat: Recreatiegebied, Watervilla's Friese Meren (bekijk hier het aanbod), een bestaande camping van A & A Recreatie, die een upgrade zal ondergaan met o.a. een nieuwe passantenhaven en het nieuwbouwplan Wetterwille met bouwkavels voor zelfbouw en voor projectmatige bouw. 

 

Wetterwille is een kleinschalige uitbreiding aan de dorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Tussen de dorpen ligt één van de meest bevaren wateren in Friesland, Pier Christiaansleat. Door de watersport is het in de zomer zeer levendig in de omgeving. In Delfstrahuizen komen de watersportgebieden van de kop van Overijssel en de Friese Meren bij elkaar. In de dorpen zijn voldoende voorzieningen aanwezig. En anders liggen Joure, Heerenveen en Lemmer op zeer korte afstand.

 

In totaal worden in nieuwbouwplan Wetterwille 45 bouwkavels te koop aangeboden, waarvan 11 kavels met een eigen ligplaats. Vier separate en bijzondere bouwkavels zijn landelijk gelegen, met een schitterend uitzicht over de landerijen én het Tsjûkemar, waar ook het strand ligt met parkeerplaats voor bezoekers. Alhoewel deze kavels niet direct aan het water gelegen zijn, woont u toch zeer nabij één van de mooie Friese Meren, die vele mogelijkheden biedt voor allerlei vormen van watersport en bent u bovendien verzekerd van rust en privacy.  

 

Onderdeel van het bestemmingsplan Delfstrahuizen-West zijn de Watervilla's Friese Meren, recreatiewoningen die door Kontour Vastgoed worden ontwikkeld en gerealiseerd. Het recreatiegebied ligt tussen de Wetterwille en het Tsjeukemeer. Bekijk hier het aanbod.

 

Wetterwille staat garant voor een woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Op de vrije sector kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren, uniek in Friesland!